Nyheder for 2021
Counter
This page today ...
total: 1
unique: 1

This page ever ...
total: 2452
unique: 1419

Site ...
total: 108006
unique: 14698

Dag 12 - Gifhorn > Sundby Guldborgsund


 aclo    14 jul : 16:29

Sår´der en update igen.

Sår´der en update igen.
Her i Gifhorn - kan huske navnet fordi det rimer på morgenbrød - stod det ned i stænger her til morgen, så vi krøb modvillige i fuld mundering og svedte bravt allerede da vi roede ud fra parkeringspladsen. Men lidt fartvind afhjælper de værste pinsler, og min helt på bagsædet holder humøret højt, det er dejligt.

01

02

Men det var jo motorvej det meste af turen, og det som sædvanligt uden at der er noget at skrive om, og da vi ramte Femern 4 timer senere overhalede vi også skykanten, og så var der fuld sol resten af vejen, skønt, og særliigt da vi for første gang i 12 dage så åbent vand med sejlskibe på igen.

På færgen efter en halv times ventettid og 45 minutter senere var vi på Lolland, og sigtede efter Nykøbing med GPSén. Mette på Maps og søge hotel, og her vi så nu på Hotel Liselund på Sundby siden af sundet, der er dejligt.

03

04

I morgen kigger vi lidt mere på Lolland og Falster, og når vi har fået nok af det checker vi ind på Radisson på Frederiksberg, og derfra lader vi os beværte af Lene og Anders, og Thomas kommer også, Anne er desværre i Florida....

Hilsener fra Mette og Arne i de hjemlige temperaturer.


Comments are turned off for this itemudskrifts venlig


Nyhedskategorier