Nyheder for 2021
Counter
This page today ...
total: 1
unique: 1

This page ever ...
total: 2452
unique: 1419

Site ...
total: 108006
unique: 14698

28. Og sidste delrapport 1.8.2011


 aclo    02 aug : 03:39
 Ingen    USA 2011

Sidste dag i Salt Lake City, Utah.

Sidste dag i Salt Lake City, Utah. Rejsefeberen begynder lige så stille at melde sig, og de første indledende øvelser til pakkeriet i morgen formiddag er indledt. Bilen skal afleveres hos Alamo i lufthavnen 12:00 , og flyet afgår til mellemlanding i Denver 14:52, mellemlanding i Franfurt og så til Billum hvor Anders og Lene vil hente os.

I dag var vi inde omkring Johns og se deres kæmpehytte, hvor vi blev vist rundt af Cade på 2.5 år ;-)

Så op i bjergene på en 45 minutters køretur for at få morgenmad på et rigtig hyggeligt sted med nogle heftige Eg Benedict og deslige.

Der var planlagt en hike op hvor Anders har stået på snowboard da han var der, dog måtte den afbrydes da det begyndte at tordne, og det er noget der virkelig skal tages alvorligt herovre, der går adskillige gyselige historier om folk der er blevet slået ihjel af lyn, og der står da også advarsler ved indgangene til naturparker og skove. Det er nok fordi det er i bjergene og thunderstorms opstår pludseligt og kan være ret dramatiske.

OG SÅ ville Mette ud at shoppe! Sidste udkald, så det fik hun lov til sammen med Cindy, mens Jim og Arne tog op til en af de største åbne kobberminer i verden, der faktisk er så stor at den tydeligt ses fra rummet.
Igen en meget interessant og overvældende sigtseeing, med de største trucks og læssere og boremaskiner og hvad ved jeg, i verden!

Har været omme og spise til aften i Chilis (Anders ved hvor det er) hvor også John og Cade joinede os, hjem og få Cindys hjemmelavede icecream, og om lidt er der dømt billedshow ved Jim på fjerneren i stuen - ja den er også mega! ;-)

Vedlægger et kort klip, det blev ikke til så meget filmen i dag, men lidt har også ret.

Hilsener og snarligt gensyn fra Mette og Arne i Salt Lake City!

Comments are turned off for this itemudskrifts venlig


Nyhedskategorier