Nyheder for 2021
Counter
This page today ...
total: 1
unique: 1

This page ever ...
total: 2452
unique: 1419

Site ...
total: 108006
unique: 14698

15. og sidste delrapport fra vores Tekkiet / Slovakiet MC-tur


 aclo    27 jul : 18:52
 Ingen    Tjekkiet 2012

Vi nåede hjem inden tordenvejret! Wishhafen > Skyttevænget 4

Det er dejligt at være hjemme igen. Her på sidste etape af vores tur kan vi godt mærke at vi er ved at være lidt slidte, pauserne bliver hyppigere, og de ekstra kg på sidebenene trykker ;-)

Men ellers er dagen gået efter planen, over Elben med færgen (fedt at kunne køre forbi hele køen og komme først ombord, og først af igen) og så ellers finde B5 og deropad. Underligt landskab at køre igennem når man de sidste 14 dage ikke har set meget andet end bjerge eller kuperet terræn, hvor vejen stort set aldrig var ligeud. Men flot er der - selvom bilisternes trafikkultur lider en anelse efterhånden som man kommer nordpå: fra cirka Elben og opefter oplevede i hvert fald jeg, at bilisterne var mindre hensynsfulde, og lettere agressive i deres fremfærd, måske en generel underliggende frustration over at bo et sted der er SÅ fladt ;-) (?)

Nå whatever, vi kiggede lige indenom de gamle og fik frokost i Ribe, før vi et par timer senere vendte næsen endeligt hjemad, og der gik da heller ikke mere end en time før det stod ned i stænger, men der havde vi både pakket ud og været i bad - hvor heldig har man lov at være ? Vi nød i hvert fald at sidde i tørvejr under overdækningen på terassen, vel vidende at vi kunne have været plaskhamrende våde hvis vi havde taget bare lidt mere afslappet på det hele, hehe.....

Det var alt for denne gang, vi har haft en dejlig tur, 3.633 km. blev det til, med en gennemsnitsfart på 61,6 og et snitforbrug på 4,6 l. pr. 100 km. - det er sgi da meget pænt af en fuldtlæsset 1200 kubiks MC.... men det er jo også en GSér :-)

Hilsener fra Arne og Mette

PS: der kommer en video lidt senere, med et par billeder og masser af km. på en totalt uinteressant vej fra i dag :-)2012

2012


Comments are turned off for this itemudskrifts venlig


Nyhedskategorier