Nyheder for 2021
Counter
This page today ...
total: 1
unique: 1

This page ever ...
total: 2452
unique: 1419

Site ...
total: 108006
unique: 14698

13. og 14. delrapport Cervaux > Besancon > Soultzmatt


 aclo    20 jul : 17:28
 Ingen    Como 2013

Hej igen - der var ingen internetforbindelse tilgængelig i går, så her en opsummering:

Hej igen - der var ingen internetforbindelse tilgængelig i går, så her en opsummering:

I går kunne vi begrænse køretiden til et par timer - og efter adskillige GPS-nedbrud, og forsøg på at forstå forbipasserendes franske vejvisninger, lykkedes det at cirkle os ind på den bette havn på en sidearm til floden Le Doub i Besancon hvor Sonja og Kjeld ligger med deres flotte motorbåd.

40 Resized

25 Resized

Så ved middagstid var vi installeret med hver vores soverum i forstavnen, og så blev der dækket op på agterdækket med flutes, ost, øl og vin, bare så ovenud perfekt... - Eftermiddagen gik glidende over i kaffe, og måske en enkelt mere, hvorefter vi begav os op i byen, der trods alt huser 600.000 indbyggere. Det bærer den også kraftigt præg af, der er liv og glade dage i indre by, der er rigtig flot, men med mange vej- og husrenoveringer i gang. Sikkert for EU-midler (?) Så blev Kjeld og undertegnede sendt i forvejen, så Sonja og Mette kunne shoppe i fred og ro, det blev da trods alt til 3 stop med dertil velvalgte alkoholiske indtag, og således vederkvægede kunne vi fortsætte med en gang formidabel Bruchetta og hvad dertil hører.

Men man er jo træt efter dagens strabasser og varmen især, så vi tørnede ind allerede ved 11-tiden efter at have sikret bimmeren lidt ekstra med Kjelds cykellås han ellers bruger til webergrillen :-)

Her til morgen igen et forrmidabelt morgenmåltid i solen på agterdækket, mens vi kunne følge med i og kommentere hvad der foregik på nabobådene og på kajen, bare SÅ hyggeligt.

28 Resized

43 Resized

Turen i dag opad mod Alsace og vinruten blev lidt et mareridt, hvor GPSén smed os igennem så mange småbyer og rundkørsler som overhovedet muligt, så vi besluttede at kigge vejskilte og ignorere GPSéns forsøg på et lede os ind på mærkelige "genveje", så nu er vi landet på et smådyrt hotel med fuldt knald på nettet, og masser af benplads....skønt.


I morgen går det videre ad vinruten her i Alsace, og så tæsker vi nok lidt motorvej igen, for at ramme Trier og tage turen langs Mosel forbi Koblenz og til udløbet i Rhinen længere oppe - det ser vi til - vejret holder så vidt vi kan se stadig over 30+ grader de næste 3-4 dage så deeeet

Hilsener fra Mette og Arne i det franske :-)


Comments are turned off for this itemudskrifts venlig


Nyhedskategorier