Nyheder for 2021
Counter
This page today ...
total: 1
unique: 1

This page ever ...
total: 2452
unique: 1419

Site ...
total: 108006
unique: 14698

Sidste delrapport - Soultzmatt > Mehringen > Mettman > Skyttevænget 4


 aclo    23 jul : 19:37
 Ingen    Como 2013

Så kørte vi lige fra Soultzmatt i Alsace og nordpå ad "vinruten" - her er et af torvene i en af byerne:

Så kørte vi lige fra Soultzmatt i Alsace og nordpå ad "vinruten" - her er et af torvene i en af byerne:

Pv IMG 2663 Resized

og efterhånden var vi ved at være lidt ømme i køremusklen - dem alle :-) så da vi ligesom havde ladt os chikanere længe nok af GPSén fandt vi en motorvej der rammer lidt til højre for Trier og drejede en 10-15 kilometer hen ad Moselweinstrasse, hvor vi fandt et hotel lige ved floden - sådan ser der ud der:

Pv IMG 2667 Resized

Det var da ok, og vi havde god tid til at slappe lidt af, men altså ingen netforbindelse der....
Vi fulgte planen om at følge Mosel op mod Koblenz, dog ikke uden en del trakasserier med GPSén der på et tidspunkt nær blev hamret i asfalten, men vi nøjedes med at fyre frøken Garmin, og så bare følge floden. Ha, det er sgi da nemmere sagt end kørt, for floden vrider og vender sig voldsomt, så det forvirrede Mette at vi faktisk kørte i alle kompasretninger og på skiftende side af floden, alt efter hvor vejen løber, troede ellers hun har været spejder, så det blev der en del polemik af :-)

Pv IMG 2664 Resized

Nå, vi fik da også nok af store flodsving til sidst, og stod af Moselweinstrasse halvvejs oppe og tog en motorvej nordpå til vi ikke gad (kunne) længere, overnattede i Mettman i nærheden af Dûsseldorf, og har så i dag tæsket motorvej. Op klokken 6 i morges, og 650 km senere kunne vi godt ømme i kadaveret trille ind på Skyttevænget....

Det var det! Der var nok lidt mange timer i sadlen her de sidste 6-7 dage, men det har været en dejlig tur alligevel, vi har set en masse, sankket med en masse mennesker rundt omkring, og har kun været sure et par få gange, det er da godt gået af Mette og mig :-)

Hilsener fra Mette og Arne.

Pv IMG 2669 Resized


Comments are turned off for this itemudskrifts venlig


Nyhedskategorier