Nyheder for 2021
Counter
This page today ...
total: 1
unique: 1

This page ever ...
total: 2452
unique: 1419

Site ...
total: 108006
unique: 14698

17. delrapport


 aclo    26 jul : 18:02
 Ingen    Melnik Bornholm 2014

Bornholm rundt - Helligdomsklipperne, Den sorte gryde, Paradisbakkerne og Fladlandet

Her er næstsidste news fra Bornholm.

Der var dømt turdag, og det blev Bornholm rundt - en tur på c. 100km.

Første stop allerede ved Helligdomsklipperne og jeg nåede kun ned til åbningen af den sorte gryde, så skulle jeg ikke længere. Klaustrofobien rørte sig allerede ved synet af den smalle sprække man skal igennem før grotten udvider sig længere ind, men nix - uden mig ;-)

Men flot er der også her og der er mange trin og skridt op og ned, godt vi er i så god træning, selvom livremmen nu har fået et hul ekstra ud.

Bornholmrundt1

Så videre ad 158éren og finde Paradisbakkerne, hvor vi gjorde som de fleste turister: Fandt rokkestenen, fik den til at rokke og gik tilbage igen. Det undrede mig lidt at der ikke var nogen i gang med at rokke (der er tykt med mennesker ved alle serværdigheder) , men jeg fik hurtigt hjælp da jeg prøvede selv, teknikken er korte hurtige hårde skub der så kan forstærkes når den begynder at gi´sig....

Bornholmrundt2

Efter madpakken videre ned omkring Dueodde strand, hvor der vankede kaffe og kage, og så videre gennem fladlandet i den sydøstlige kyststrækning. Et par korte stop - Hasle for en lille øl på havnen og Vang længere oppe for Vang Pier, der ikke var noget særligt medmindre man er lokalhistorisk inspireret.

Så nu sidder vi og nyder aftenen på campingpladsen, der er ved at blive lidt køligt i skyggen og havgusen trækker ind over land, men mon ikke Mettte får mig lokket med på en tur ned til vandet før natning ;-)

Hilsener fra Arne og Mette på tour.


Comments are turned off for this itemudskrifts venlig


Nyhedskategorier