Nyheder for 2021
Counter
This page today ...
total: 1
unique: 1

This page ever ...
total: 2452
unique: 1419

Site ...
total: 108006
unique: 14698
mandag 13 juli 2015

Dag 11 - mandag fra Bamberg til Gifhorn

on 13 jul : 18:32  Posted by aclo  Category: Tyskland over Øerne 2015  Comments are turned off for this item
Hej igen!

Efter et solidt morgenmåltid lagde vi fra land i Bamberg klokken ca. 9. En ualmindelig smuk og spændende by. Aftenen inden havde vi tjekket samtlige vejrudsigter, som alle sagde, at vi skulle undgå Thüringer Wald og Harzen, som på det tidspunkt var vore rute. Vi tog over Gôttingen i stedet, og heldet var med os de første par hundrede kilometer på motorvej. Ved Göttingen gjorde vi holdt - madpause - tørvejr indtil da. Men med 18 grader ville det være fint at få regndragten på også. Arne siger, at han kunne se, at der ville komme regn, men hvor om alting er, var det super. Havde kun kørt et par kilometer, så stod det ned i stænger! Arne kørte rigtig godt og kørte mig sikkert til Gifhorn.

01


Her har vi indlogeret os Morada Hotel Isetal - og hvor er det bare godt at have google Maps og roaming på mobilen. Søg hoteller i nærheden - og wupti er der bid!

Just ankommet gik vi i baren - med mc-hår - og nød et glas hvidvin til konen og et par Pernods til manden. Så et bad og middag sammen med en masse repræsentanter og særlige lokale fra byen - ganske hyggeligt og et solidt måltid, som vil tage de næste par timer at fordøje!

Vi har adviseret de unge på Frederiksberg, hvor vi lander onsdag over middag en gang. Det glæder vi os meget til!
Hilsner fra "Hedetour'ne"- som er kølet en del ned på de nuværende breddegrader.

02
udskrifts venlig Lav denne nyhed til pdf

Nyhedskategorier