Nyheder for 2021
Counter
This page today ...
total: 1
unique: 1

This page ever ...
total: 2452
unique: 1419

Site ...
total: 108006
unique: 14698
onsdag 30 juli 2014

19. og sidste) delrapport

on 30 jul : 07:05  Posted by aclo  Category: Melnik Bornholm 2014  Comments are turned off for this item
Vi stod op til en meget diset og dugget morgen, men som det senere viser sig er det ikke andet end havgus her på Nordbornholm som denne dag var særlig kraftig. Vi havde afregnet aftenen før, og fået refunderet de 180,- vi have givet for 2 gange internet for en uge - bornholmerne skal åbenbart tjene alle deres penge i løbet af sommerferien ;-)

SID1STEDAG

Af sted i god tid og finde færgen til Ystad, og efter en times overfart landede vi så i Sverige. I bagende sol tog det sin tid at komme fri af færgelejet, alle var hektiske, det gør noget ved folk når det drejer sig om at komme på og af en færge....
Lidt før Malmø stod vi af motorvejen for at tanke, og det var lige hektisk der og larmende, det tog os lidt tid at vænne os til det efter 14 dages afslapning og relativ ro....

Vi tog motorvejen over Roskilde for ikke at køre ad Køge Bugt motorvejen der stadig er hæslig med ombygning, og det varede da heller ikke længe inden vi gav efter for lysten til at bare komme hjem, selvom vi egentlig havde besluttet at tage en overnatning undervejs, så det blev hamrende kedelig motorvejskørsel til vi ramte Skyttevænget ved 18:30 tiden.

Her er vores rute gennem helet turen - diverse afstikkere er også med :-)

SIDSTEDAG2


Det har været en god tour den - vi har begge fået vores lyster styret- MC-kørsel, shopping, solbadning og læsning, og set en masse spændende steder.

Hilsener fraa Mette og Arne - hjemme fra tour igen
udskrifts venlig Lav denne nyhed til pdf

Nyhedskategorier