Nyheder for 2021
Counter
This page today ...
total: 1
unique: 1

This page ever ...
total: 2452
unique: 1419

Site ...
total: 108006
unique: 14698
lørdag 04 juli 2015

39,5 grader kræver bussinesclass og aircon

on 04 jul : 15:19  Posted by aclo  Category: Tyskland over Øerne 2015  Comments are turned off for this item
I går var der ingen wifi og ingen aircon på det hotel vi checkede ind på i Stade.
Det var ellers en dag med støt stigende temperatur, og fornøjlsen ved at trille landevej blev lidt forpurret af at skulle køre langsomt gennem de mange ssmåbyer, endsige holde stille ved lysreguleringer. Vi tog færgen over Elben ved Gluckstadt til Wishhafen, og der er det en kæpefordel at komme med MC. Der var vel 4 km. kø ned til færgelejet, men den kørte vi forbi, og stillede os i første parket, og fik da også lov at køre om bord som de allersidste på den færge der lige skulle til at afgå. I bil havde det taget timer at komme over, mne det skyldtes nok også at elbtunnellen er lukket disse dage for renovering.....
Tyskland 2015 1
Så i dag blev det alligevel lidt for langsommeligt (og lummert) det hele, så de sidste 150 km her til Unna kørte vi på A284 tror jeg nok det var, det er noget der rykker, men til gengæld har vi så kun små 3 timers motorvejskørsel tilbage til Bacharrach hvor vi har planlagt at blive i 5 dage og se hvad der er dernede - måske også Burg Eltz (?)
Tysklandd 2015 2
Nu er også Mette færdig i badet på vores bussinessroom med aircon (vi har fortjent det) og om lidt går vi i byen i Unna. Der er gågade lige om hjørnet oog ser ret hyggeliigt ud.

Jeg prøver at pynte lidt på denne tekst med lidt billeder, hvis ikke det lykkes går det nok også.

Hilsen fra Mette og Arne på tour i heden ;-)

Tyskland 2015 3
udskrifts venlig Lav denne nyhed til pdf

Nyhedskategorier