Nyheder for 2021
Counter
This page today ...
total: 1
unique: 1

This page ever ...
total: 1986
unique: 1004

Site ...
total: 107355
unique: 14131
mandag 06 juli 2015

3. dags genvordigheder og highlights

on 06 jul : 13:38  Posted by aclo  Category: Tyskland over Øerne 2015  Comments are turned off for this item
I går - søndag - på vores 3. dag af turen der nu er døbt "Hedetouren" stod vi op til en himmel der, mens vi spiste morgenmad, antog en dybere og dybere blymørkeblågrå farve. Vi kunne efter en formidabel morgenmad se på vejrfilmen over DE at trak et stort uvejrssystem fra nordvest dder i løbet af dagen ville brede sig mod sydøst for til sidst at dække hele tyskland.
Tyskland 2015 4
Så med Bimmeren læsset var det kun at afvente et ophold i slagregnen og i fuld regnvejrsmundering sætte af fra hotel Katharinenhof i Unna.
Den første times tid var vi da også glade for regntøjet, men lidt senere havde vi overhalet uvejrsfronten på vej sydover, og smed det igen, hvilken lettelse og fornøjelse, for nu trængte varmen sig på igen. På vej mod de 38c besluttede vi at trille de sidste km til Bacharach ad landevejene hvor der er lidt mere skygge at finde. Under motorvejsbroen et sted hvor vi ppausede igen kommer der så lige en ældre herre og parkerer bagved os i en ældre Golf. Han checker nummerplalden: "Aus Danemark, ja?" Jojo den er god nok, vi er fra Danmarrk, og så stikker han Mette en plastpose som hun forsigtigt kigger ned i - en bakke nyplukkede jordbær fra marken i nærheden! Hold da op, men dem syntes han vi skulle ha´han glædede sig altid over at det nu var muligt at rejse på kryds og tværs i EU, og han havde ligget i garnison sammen med nogle danske soldater for mange år siden, og det var da meget rørende, hans fornøjelse også ganske ægte...
Tyskland 2015 5
De sidste km gennem kuperet landskab før vi rammer Schulstrasse 9 i Oberdiebach tær på Bacharach blev overstået med sveden drivende ned ad ryggen, og vi blev modtget af frau Diebel, som ikke vidste alt det gode hun kunne gøre for os - "Habt ihr nivcht fur frustuck eingekauft?" jamen så smutter hun ovenpå og henter lidt af hvert så vi kunne starte dagen i dag på ordentlig hvis med brotchen, smøreost, hjemmelavet jordbærmarmelade og dejlig kaffe, serveret af min dejlige viv, dog ikke på sengen ;-)

Mvh - Mette og Arne på Hedetour i Tyskland.
Tyskland 2015 6
udskrifts venlig Lav denne nyhed til pdf

Nyhedskategorier