Nyheder for 2021
Counter
This page today ...
total: 1
unique: 1

This page ever ...
total: 2452
unique: 1419

Site ...
total: 108006
unique: 14698
tirsdag 07 juli 2015

Dag 5 af hedetouren: Ned i gear, og til Rüdesheim

on 07 jul : 18:43  Posted by aclo  Category: Tyskland over Øerne 2015  Comments are turned off for this item
Her er lidt omtale af dag 5, hvor vi efter en dejlig morgenmad serveret af den altid friske Mette kørte ned til færgen, der lige var sejlet. Bedst som vi var ved at vende om for at tage en anden færge kommer ham der klipper kanterne på kajen hen og siger vi skal bare blive her, for den kommer igen om 15 minutter, og hvem siger at færgen længere ned ad Rinen ikke også lige er sejlet når vi kommer derned? Vi takkede ham behørigt og roste ham for hvvor pæne kanterne blev når han klippede dem, og han takkede mange gange......

1 Resized

2 Resized

Der er ikke tid til kaffe på færgeoverfarten over Rinen, og en halv time senere kunne vi begynde at lede efter en parkeingsplads i Rüdesheim, der efter turguidens udsagn skulle være noget af det smukkeste, ældste og bedst bevarede, og jeg skal komme efter dig.
Men som man ser i bileldet herunder kan man ikke engang få sin kaffe i fred på fortovsrestaurenten, der bliver ikke pjattet med noget i Rüdesheim, her vander man blomster med UNIMOG ! den har mange meget lave gear, og chafutten vvar nok bedre vant til sin mercer 220, så det gik ikke stille for sig....
3 Resized

Og resten af indre by er lisså larmende med en uskøn blanding af turistoverrendte gyder og slipper og almindelig travl hverdagstrafik, og hvor der er en hektisk stemning af "har vi nu set det hele"... puha !

Vi valgte at slippe ud af det hurtigst muligt, og fik en dejlig frokost på en stille skyggefuld restaurant (omelet med skinke og ost og en dejlig salat) og så hjemad igen.

Værtsmutter havde allerede advaret om ekstremvejr med haggl så store som golfbolde, så vi fik ryddet lidt til side i hendes garage, og her står bimmeren nu i læ for regn og vind, der dog er udeblevet ind til videre, men hvad - sicher ist sicher som svenskerne siger.

Det var vist alt for i dag - mange hilserner fra Mette og Arne, der er kommet godt ned i gear, og derfor kan beskæftige sig med de mere nære og vigtige ting, uden at give en dyt for at LA også gerne vil have dokumenterne fra Irak-kommisonen lagt frem... :-)
udskrifts venlig Lav denne nyhed til pdf

Nyhedskategorier