Nyheder for 2021
Counter
This page today ...
total: 1
unique: 1

This page ever ...
total: 2452
unique: 1419

Site ...
total: 108006
unique: 14698
onsdag 08 juli 2015

Dag 6. over Hunsrück og hjem ad de små veje...

on 08 jul : 18:45  Posted by aclo  Category: Tyskland over Øerne 2015  Comments are turned off for this item
Stille og rolig formiddag med tøjvask, læsning - og Arne skulle lige ud på 4 km langs Rhinen! Jeg holder stadig ferie!! Ved 11-tiden tog vi på tur til Hunsrück, hvor Arne havde fundet en rute. Desværre havde vejrskiftet ved Rhinen (her 20 grader) gjort, at vejret var ekstremt blæsende og koldt deroppe (15 grader). Godt vi havde for i mc-tøjet! - Vi fandt en lille hyggelig by, hvor hotellet serverede en skøn wienerschnitzel med champignon i flødesovs. Lækkert!

Har nu tjekket diverse vejrudsigter for nordgående kørsel på fredag. Den lille by - Cursdorf, hvor vi havde booket 5 overnatninger er skiftet ud med Bamberg og hotel midt i byen. Vejret var simpelthen for koldt i Thüringer Wald alle fem dage. Så altså skiftet ud med 3 overnatninger i Bamberg. Det glæder vi os til - og godt vejr i Bamberg alle dagene.

Vi har igen spist hjemme med god øl og diverse pølse/ost med akkompagnement fra naboen med "Biermusik" for fulde gardiner - åbent vindue. Naboen overfor råbte til os, at selv kattene kunne han holde væk med den musik! Så har vi prøvet det - he-he.

I skrivende stund er det overskyet ved Rhinen - Bacharach - og vi overvejer en tur på Rhinen, den sidste dag her, i morgen.
Kærlige hilsner til de trofaste læsere af
"Hedetour'ne" - Mette
udskrifts venlig Lav denne nyhed til pdf

Nyhedskategorier